Om Sydsiden

Om Sydsiden

I 2014 fylte Sydsiden Bilutleie 30 år!

Det som startet i Ålesund sentrum på gamle Norol bensinstasjonen med en stk. hvit Ford Escort i kjent 80-talls design har nå blitt til et av fylkets største bilutleiefirma med over 200 biler i alle størrelser i stallen.

Historien

Sydsiden Bilutleie AS ble etablert i 1984 av nåværende daglige leder Jan-Harald Ness. Vi har vokst over tid og er i dag et av Møre og Romsdals største bilutleiefirma med over 200 biler i stallen. 

Sydsiden Bilutleie tilbyr leiebiler både på kort- og langtidsleie. I hovedsak har vi valgt å satse på nye modeller fra Audi, Volkswagen, Mercedes, Peugeot  – bilmerker som kommer godt ut i europeiske sikkerhetstester.

Bilene blir jevnlig fulgt opp og klargjort av vår nære samarbeidspartner og nabo; Express Bilservice. Du finner oss i trivelige lokaler på Volsdalsberga i Ålesund, 200 m fra Color Line Stadion.

 

Samarbeidspartnere

Hovedkontor

   Vår adresse:
Sjømannsveien 7
6008 Ålesund
   Åpningstider:
Man - Fre: 08:00 - 17:00
Lørdag og søndag: Stengt

Kort om Sydsiden

Sydsiden Bilutleie AS ble etablert i 1984 av nåværende daglige leder Jan-Harald Ness. Vi har vokst over tid og er i dag Møre og Romsdals største bilutleiefirma med cirka 200 biler i stallen.